Formule 1

Felipe Massa kieskeurig: "Ik ben namelijk niet geïnteresseerd in het overnemen van een stoeltje om..."

Uitgegeven door Jessica Ratering • 11 januari 2018 03:03 • Print artikel

Felipe Massa heeft al zijn interesse bekend gemaakt in de Formule E. Echter, de Braziliaan neemt zijn tijd voordat hij instapt bij deze elektrische klasse. Massa wil namelijk vanaf het begin competitief zijn. Het Formule 1-seizoen van 2017 was voor Massa zijn zestiende en laatste jaar in de koningsklasse. Inmiddels overweegt de 36-jarige coureur verschillende opties. Een reële optie is de Formule E. Massa heeft al getest voor het Formule E-team van Jaguar.

Panasonic Jaguar

Toch heeft de Braziliaan nog geen deal met een van de teams in deze volledige elektrische klasse. Massa geeft hij dat hij de tijd neemt om een competitief stoeltje te kunnen bemachtigen in plaats van direct in te gaan op het eerste de beste aanbod. “Ik probeer te begrijpen wat er gaat gebeuren. Ik wil racen in een kampioenschap waar ik zeker weet dat ik de top kan bereiken, zodat ik kan strijden voor race-overwinningen en het kampioenschap”, aldus Felipe Massa.

Op de vraag of Massa op de grid verschijnt in het huidige seizoen geeft Massa het volgende aan: “Wanneer ik de kans krijg om een aantal races te rijden op de juiste manier, dan misschien. Maar ik weet of ik die kans krijg. Ik ben namelijk niet geïnteresseerd in het overnemen van een stoeltje om er maar bij te zijn. Ik denk dat mijzelf op de juiste manier moet voorbereiden.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS