Formule 1

F1 in Montreal: "De stad verandert in een waar Formule 1-festival en de fans geven ons een extra boost "

Uitgegeven door HJ van Keulen • 6 juni 2024 12:22

Hinwil - Stake F1 Team KICK Sauber is in Montreal voor een van de meest gewilde races op de F1-kalender - de Grand Prix van Canada. Het Circuit Gilles Villeneuve heeft in het verleden al heel wat nagelbijters voortgebracht en met een deelnemersveld dat in 2024 zo aan elkaar gewaagd is, zijn de voorwaarden aanwezig voor een spannend weekend vol actie op het circuit. Bovendien heeft het weer ook van alles in petto!

Zhou Guanyu

Montreal is een circuit als geen ander - snel, furieus en rijk aan inhaalmogelijkheden. Zhou Guanyu heeft er een solide staat van dienst en zal er alles aan doen om elke kans die hij dit weekend krijgen te benutten. “We wisten dat we werk voor de boeg hadden na Monaco, en dat is wat het team heeft gedaan. We hebben ons gehergroepeerd en samengewerkt om onszelf de beste kans te geven om dit seizoen ons tij te keren. Ook al hebben we nog geen punten gescoord, onze motivatie is niet weg, integendeel. We zijn vastbesloten om verandering te brengen in hoe dit seizoen verloopt en terug te komen waar we willen zijn", aldus Zhou Guanzu.

"Ik kijk ernaar uit om dit weekend in Montreal te racen. De stad verandert in een waar Formule 1-festival en de fans geven ons een extra boost vanaf de tribunes. We weten hoe slechts een honderdste van een seconde een groot verschil kan maken in de kwalificatie, waar we de grootste winst moeten boeken: we moeten gefocust blijven en het hele weekend op de top van ons kunnen presteren, met als doel de top tien.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS