Formule 1

Expeditie Robinson zit er op voor Tim Coronel, maar nu wacht volgende avontuur: "Echt bijzonder"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 20 november 2019 21:20 • Print artikel

Afgelopen zondag is er een einde gekomen aan de expeditie van Tim Coronel. De overige deelnemers hadden hun pijlen op hem gericht om zo de sterkste speler uit de expeditie te krijgen. De enige kans die Coronel nog had was immuniteit winnen tijdens de laatste proef. Helaas lukte het hem niet. Het was weer een zware proef. De deelnemers moesten zakjes met rekenkundige tekens verzamelen. Hiervoor moesten ze over een touwbrug klimmen om dit zo snel mogelijk te doen. Eenmaal alles verzamelt, moest er een rekensom opgelost worden. Tim ging zoals gewoonlijk weer als een speer en hij had als eerste alle zakjes verzamelt. Helaas maakte de autocoureur zelf een fout door een zakje te verplaatsen en daardoor liep hij vast bij het oplossen van de som. De Dakarcoureur redde het niet om als eerste de som op te lossen en zo werd hij tijdens de eilandraad door overige deelnemers naar huis gestuurd.

Tim Coronel Expeditie Robinson Kim Kötter Thomas Berge


“Het was echt een geweldig mooi avontuur. Ik heb genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt. Dat is iets wat echt heel bijzonder is”, vertelde Tim Coronel aan RaceXpress. “Ik wist dat ze hun pijlen op mij gericht hadden. Ik probeerde daar nog wat aan te doen, maar helaas het mocht niet baten."

"Dit was een geweldig avontuur en ik heb alles gegeven tijdens de proef. Ik was ook goed op weg, maar ik had een zakje op de juiste plek neergelegd en die verplaatste ik in de haast en toen raakte ik de weg kwijt. Ik kwam er echt niet meer uit. Heel erg zonde. Ik kon me na die proef wel voor mijn kop slaan, maar goed het is niet anders."

"Na de aflevering heb ik zo veel reacties gekregen van mensen op mijn instagram, mijn facebook, mijn whats app ontplofte zowat. Dat is echt bijzonder om mee te maken. Daarnaast als ze je weg sturen, omdat je gewoon te sterk bent dan heb je het wel heel goed gedaan. Ik ben blij dat ik het heb mogen mee maken. En nu ga ik me weer richten op Dakar.”

Dinsdag presenteerden Tim en Tom Coronel hun bolide 'The Beast' voor de Dakar Rally 2020.

Expeditie Robinson zit er op voor Tim Coronel Dakar Rally 2020 The Beast

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS