Formule 1

Eigenaar Rich Energy haalt uit naar criticasters in de F1: "Het is gewoon compleet lachwekkend"

Uitgegeven door Wim Boekel • 8 februari 2019 07:10 • Print artikel

Rich Energy is de nieuwe sponsor van het Haas F1 Team. Het zorgt ook voor een kleurverandering bij het Amerikaanse team, want de auto wordt met ingang van het seizoen 2019 in goud/zwart gehuld. Toch hangt er een zweem van onduidelijkheid rond het energiedrankenmerk en William Storey. Teambaas Gunther Steiner onthulde laatst al dat Rich Energy kredietwaardig is en dat de eerste betaling goed was ontvangen. Storey haalt nu uit naar alle mensen die hun twijfel hebben over zijn merk.

Rich Energy


“Ik denk dat veel mensen 2 + 2 opgeteld hebben en op 5 uitkwamen”, zegt de excentrieke Storey tegen het Amerikaanse Motorsport. “Ik heb alle nonsens geruchten gehoord en het is gewoon compleet lachwekkend. Ik negeer het gewoon. Uiteindelijk hebben we 90 miljoen blikjes geproduceerd. Als iemand zegt dat we niet bestaan, zegt hij hetzelfde als nooit iemand op de maan gelopen heeft of dat Elvis nog in leven is. Het is gewoon fantasie.”

Met de Formule 1 wil het team meer naamsbekendheid geven aan het product Rich Energy. Een product dat weinig mensen in de schappen zien liggen, maar dat komt door het exclusieve karakter van het product. “Acties zeggen meer dan woorden”, zegt de Brit over het product. “Uiteindelijk als het eb wordt, dan zien we wie er naakt gezwommen heeft, toch? Uiteindelijk was ik vanaf dag 1 erg consistent. Alles wat ik gezegd heb, was waar. Het is interessant, al deze zogenaamde tegenstanders die mij nog nooit ontmoet hebben en ons eigenlijk helemaal niet kennen.”

“Het is op speculatie gebaseerde informatie. Iedereen die ons eigenlijk kent, wist wat er aan de hand was en wist waar we voor staan. Al onze tegenstanders bezitten deze feiten niet. We denken dat we een beter product dan Red Bull hebben en het is fantastisch om met hen op de baan te vechten.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS