Formule 1

Eerste reactie Max Verstappen: "Geweldig tweede voor mijn eigen fans en zó dichtbij Mercedes!"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 27 augustus 2016 13:56 • Print artikel

SPA - Max Verstappen zat kort na de kwalificatie voor de Grand Prix van België voor de eerste keer in de persconferentie waar na afloop de beste drie rijders plaatsnemen. Vanzelfsprekend was de Nederlander van Red Bull Racing blij met zijn tweede plaats. "Je kunt altijd nog beter, maar dat geldt natuurlijk ook voor Nico", verwees hij naar Nico Rosberg die de poleposition claimde op het circuit van Spa-Francorchamps.

Max Verstappen Spa Formule 1

"Maar het is geweldig om zo dicht bij Mercedes in de buurt te zitten op een lang circuit met lange rechte stukken. Daar kunnen we heel blij mee zijn. De auto deed het heel goed. Ik ben echt heel tevreden dat ik de tweede tijd heb gereden tegenover mijn eigen fans. Het was een geweldige motivatie ze te horen juichen."

Het gaat het hele weekend al heel vlot. We hebben niet echt veel problemen gehad, alleen moesten we de laatste training overslaan vanwege een klein probleem. Maar we zijn sterk teruggekomen in de kwalificatie, de auto functioneerde goed. Hopelijk kunnen we er morgen een mooie race van maken."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS