Formule 1

Eerste FOTO: Williams onthult eenmalige graffiti livery FW41

Uitgegeven door Bas Kaligis • 6 mei 2022 02:02 • Print artikel

In de aanloop naar de allereerste Grand Prix van Miami dit weekend, heeft Williams Racing de gelegenheid aangegrepen om samen te werken met de hedendaagse Amerikaanse kunstenaar Surge om het beroemde 'W' monogram van het team een nieuwe look en feel te geven.

NEW MIAMI-THEMED WILLIAMS MONOGRAM & GRAFFITI F1 CAR REVEALED IN COLLABORATION WITH ARTIST SURGE Jost Capito Alex Albon Nicholas Latifi

Surge creëerde ook een eenmalige graffiti livery die werd aangebracht op de FW41 van het team en dit weekend te zien is in het W South Beach. De onthulling vond donderavond plaats tijdens een evenement dat werd bijgewoond door CEO en Team Principal Jost Capito en de coureurs Alex Albon en Nicholas Latifi.

Sergio J. Quinonez, alias Surge, heeft zijn gedurfde, onmiskenbare stijl rechtstreeks uit zijn schetsboeken meegenomen naar de zonovergoten straten van Zuid-Florida. Zijn nieuwste werk demonstreert zijn liefde voor cartoonillustraties en levendige kleuren, en creëert een logo en racewagen zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

Het opvallende M-icoon, dat de W op zijn kop zet, knipoogt naar Miami en de unieke stijl van Surge laat zien, zal het hele weekend te zien zijn op de digitale platforms van Williams.

Er zijn mogelijkheden voor fans in Miami om de FW41 in het W South Beach te bezoeken, maar ook om de fanzone van het team te bezoeken, gelegen aan 846 Lincoln Road, die tot en met zondag elke dag open is van 10.00 tot 20.00 uur.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS