Formule 1

Dr. Helmut Marko: "Tijdens de eerste test in Bahrein gaan we alle onderdelen gebruiken"

Uitgegeven door Wim Boekel • 2 maart 2021 07:58 • Print artikel

Red Bull deed tijdens de presentatie behoorlijk geheimzinnig over de nieuwe auto. Het aantal foto’s van de RB16B dat verspreid werd waren beperkt, terwijl Max Verstappen en Sergio Perez tijdens de filmdag in de RB15 reden en beperkt in de RB16B. Al snel werd gespeculeerd dat het F1-team van de energiedrankenfabrikant te verbergen heeft. Volgens Dr. Helmut Marko is er niets bijzonders.


“De tijd was gewoon wat kort om foto-shoots te doen”, aldus Marko tegenover F1-insider. “Rijden was belangrijker voor ons dan het nemen van foto’s. Er is niets geheimzinnigs aan de auto.”

Volgens de Oostenrijker is de auto dan ook niets meer dan een evolutie van die van vorig jaar. “Het doel is om direct van de start mee te doen voor overwinningen”, aldus Marko. “Tijdens de eerste test in Bahrein gaan we alle onderdelen gebruiken, die we ook tijdens de eerste race gebruiken.”Ben jij al gratis lid van het RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS