Formule 1

De opvolger van Narain Karthikeyan en Karun Chandhok in de Formule 1?

Uitgegeven door Stefan Kerk • 6 december 2018 18:03 • Print artikel

Naast Marcus Armstrong heeft Prema ook Jehan Daruvala aangetrokken als coureur voor de Formule 3-opstelling. De Indiër, die in 2018 als tiende eindigde in het Formule 3-kampioenschap, komt over van Carlin. Het is de tweede coureur van Prema voor het komende F3-seizoen.

Jehan Daruvala

Daruvala pakte vorig seizoen één overwinning en een aantal podiumplaatsen in de Formule 3 en gaat nu deel uit maken van het driekoppige stel coureurs van Prema. Daruvala is één van Indias grootste talenten dat momenteel in de autosport te vinden is en hij zou in de toekomst zomaar eens de opvolger van Narain Karthikeyan en Karun Chandhok kunnen zijn, die beiden in de Formule 1 zijn uitgekomen.

Daruvala kijkt in ieder geval uit naar het komende seizoen: “De Formule 3 gaat een hele nieuwe ervaring worden en ik vind het een spannend idee om daarvan deel uit te kunnen maken. We gaan met waarschijnlijk 30 man sterk rijden tijdens F1-weekenden en op Pirellibanden. Ik ben zowel benieuwd als trots dat ik mee mag doen voor Prema en ik heb er vertrouwen in dat we voor goede resultaten kunnen gaan. Ik wil Prema bedanken voor het vertrouwen in me en voor het geven van een kans om voor het succesvolle team te rijden."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS