Formule 1

David Coulthard verwacht strijd tussen Lewis Hamilton en George Russell: "Dan is Lewis meedogenloos"

Uitgegeven door Bart • 19 september 2021 20:01 • Print artikel

Mercedes vervangt volgend jaar Valtteri Bottas door George Russell en over het algemeen wordt aangenomen dat de jonge Brit meer van zich af zal bijten dan de Fin. Bottas is snel in de trainingen en de kwalificatie, maar neemt in de races al snel genoegen met een rol op het tweede plan. De komst van Russell doet denken aan de strijd tussen Hamilton en Nico Rosberg die in 2016 bijna explodeerde.

George Russell


David Coulthard kijkt bij Channel 4 al reikhalzend uit naar komend seizoen. "Het wordt een echte strijd tussen twee teamgenoten. Nu zal George zich moeten laten tegen de coureur van de laatste generaties. Volgend jaar kan George laten zien of hij in de toekomst wereldkampioen kan worden."

"George is nog nooit uitgedaagd door een teamgenoot, maar dat zal met Lewis zeker wel gaan gebeuren. In het begin is hij de jonge coureur die vol energie zit. Dan is hij nog fris, maar er komt een moment dat hij wordt afgemat door de meedogenloosheid van Lewis. Dan moet George laten zien dat hij kan groeien. Het is het moment dat hij een man wordt."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS