Formule 1

Daniil Kvyat toekomstige teamgenoot van Max Verstappen? "Natuurlijk wil ik dat"

Uitgegeven door Wim Boekel • 14 maart 2019 06:08 • Print artikel

Pierre Gasly maakte tijdens de wintertests in Barcelona twee fouten die het team waardevolle informatie kostte. Adviseur Helmut Marko liet al eerder weten daar niet blij mee te zijn en de Formule 1 wordt niet voor niets de ‘piranha pool’ genoemd. Inmiddels loopt er al iemand op Gasly's stoeltje te azen en dat is niemand minder dan de eerder weggestuurde Daniil Kvyat. De Rus die werd vervangen door Max Verstappen heeft er namelijk helemaal geen moeite mee om naast de Nederlander plaats te nemen.

Max Verstappen


“Ik kan goed opschieten met Max”, vertelt Kvyat aan GrandPx.news. “Ik heb veel respect voor wat hij op zo'n jonge leeftijd al in de Formule 1 gedaan heeft. Het klinkt ook aantrekkelijk en het zou een mooie uitdaging zijn.”

Eerst moet de herboren coureur zichzelf laten zien in Albert Park en daar is hij ook op gebrand. “First things first. Ik zit nu bij Toro Rosso, de mensen verdienen het beste van mij, dus ga ik nu alles geven”, zei Kvyat. “Ik kan nog niet denken aan de volgende stap. Maar om de vraag te beantwoorden, natuurlijk wil ik dat.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS