Formule 1

Daniel Ricciardo wilde in Budapest een helm naar Max gooien: "Ik was zo boos"

Uitgegeven door Daan Daniels • 6 december 2017 11:21 • Print artikel

Wanneer was Daniel Ricciardo het meest boos tijdens dit Formule 1-seizoen? Die vraag werd hem gesteld tijdens een interview en wat blijkt, de Australiër is het meest boos geweest op zijn teamgenoot Max Verstappen. Tijdens de Grand Prix in Budapest.

Max Verstappen Formule 1 Red Bull Racing


In Hongarije was de race voor de Australiër al na een ronde over, Hij werd van de baan getikt, uitgerekend door Verstappen. "De marshalls wilden me uit de wagen halen, maar eigenlijk wilde ik wachten tot Max weer voorbij kwam, ik wilde een helm naar hem gooien. Maar ik deed het niet, ik ben zeer sportief", zei Ricciardo die daarna hard begon te lachen en het voorval inmiddels een plek heeft gegeven.



Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk met powerpromise. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen met Max Verstappen.

Formule 1 zakelijk de boeken in? Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS