Formule 1

Daniel Ricciardo snapt reactie Max Verstappen wel: "We moeten niet vergeten dat..."

Uitgegeven door Johann Petermann • 8 juni 2018 05:20 • Print artikel

Daniel Ricciardo heeft zijn mening geuit over de uitspraken van zijn Nederlandse teamgenoot in Canada. Max Verstappen zei tijdens de persconferentie dat hij genoeg had van alle vragen over zijn rijstijl en dreigde zelfs een kopstoot uit te delen als er weer zulke vragen gesteld werden. De Australiër snapt Verstappen wel. Hij bagatelliseert de uitspraak van Max en zegt er het volgende over: "Ik begrijp wel waar dit vandaan komt!"

Daniel Ricciardo

"Ik vind de reactie van Max eigenlijk wel logisch. We moeten niet vergeten dat alles wat hij doet vaak erg uitvergroot wordt", verklaarde Ricciardo tegen Motorsport.com. "Het zit nu even niet mee maar ik weet zeker dat het weer goedkomt, want Max heeft een sterk karakter. Ik begrijp wel dat hij helemaal klaar is met al die vragen over zijn rijstijl."

Ricciardo reageerde ook nog eens op de crash van Verstappen in Monaco, en de één-twee die Red Bull Racing had kunnen hebben in het prinsdom. "Erg jammer, ik ben natuurlijk zijn rivaal maar vond het spijtig dat hij niet naast me stond op de eerste rij. Ik had graag met Max gestreden voor de overwinning."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS