Formule 1

Daniel Ricciardo snapt er niets van waarom Max Verstappen sneller was

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 7 juli 2016 00:04

Aan Daniil Kvyat had Daniel Ricciardo geen kind, maar sinds Max Verstappen zijn teamgenoot is bij Red Bull Racing is het een hele andere koek voor de Australiër. In de kwalificaties is Ricciardo de Nederlander duidelijk de baas, maar in de races was Verstappen drie keer zijn teamgenoot te snel af, terwijl Ricciardo slechtst twee keer het gevecht won. De laatste gaat nu kijken of zijn prestaties in de races beter kunnen. Eerder gaf de Australiër al aan dat hij en Max Verstappen elkaar de "juiste richting op pushen".


"We kijken ernaar. We proberen uit te vissen of we ons niet te veel op de zaterdag richten en onvoldoende vooruit kijken naar de zondag. Ik denk niet dat dit het geval is, maar met de Formule 1 zoals het nu is, kan het grote gevolgen voor de wedstrijden hebben als je net buiten het ideale raamwerk met de set-up zit", vertelde de drievoudig racewinnaar aan Sky F1.

Speciale aanbieding Formule 1 Spa-Francorchamps
Altijd al eens een Formule 1 wedstrijd van dichtbij willen mee maken? Ga dan met op 28 augustus a.s. naar de Formule 1 Grand Prix in België Spa/Francorchamps en wie weet zie je Max Verstappen deze race winnen! Boek nu met al je vrienden, familie en/of collega's dit bijzondere dagje uit, stap in de luxe bus en geniet!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS