Formule 1

Daniel Ricciardo onzeker over 2021 toekomst: "Ik denk ook niet aan bepaalde scenario's"

Uitgegeven door Bart • 16 februari 2020 08:00 • Print artikel

Daniel Ricciardo is bezig aan zijn laatste jaar van zijn huidige contract bij Renault en de Australiër weet nog niet wat zijn toekomst brengt. Ondanks een mager eerste jaar in Franse dienst, zeker door de staat van de auto, hoopt Ricciardo op betere tijden. "Ik heb nog niks op papier staan voor komend jaar en daar zal gedurende het jaar wel duidelijkheid over komen."

Daniel Ricciardo


"Wat er ook gebeurt, zal ik me altijd 100 procent voor Renault inzetten", aldus Ricciardo in gesprek met Motorsport. "Ik denk ook niet aan bepaalde scenario's. Vorig jaar was er nog veel onzeker en dit jaar valt het meer en meer op zijn plaats."

Ricciardo heeft goede hoop dat hij nog een keer zijn befaamde shoey kan doen. Het drinken van champagne uit zijn raceschoen na een overwinning. "Ik geloof echt in de shoey in een gele auto. Daar ga ik vol voor en hopelijk komt het uit. Natuurlijk wil ik zelf ook dat alles gaat zoals we willen. Dit jaar moet succesvol worden. Ik moet alles geven en als ik dat doe, kan ik tevreden zijn. En als het goed gaat, hoop ik dat we nog even door kunnen gaan."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS