Formule 1

Daniel Ricciardo nam afscheid van Max Verstappen en Red Bull in Milton Keynes

Uitgegeven door Stefan Kerk • 2 december 2018 16:00 • Print artikel

Daniel Ricciardo heeft afgelopen vrijdag afscheid genomen van Red Bull Racing. Dit gebeurde in de fabriek in Milton Keynes. Het afscheid betekende een einde van een 10 jaar lange samenwerking tussen de Australiër en de Oostenrijkse renstal.

Daniel Ricciardo

Ricciardo kwam langs om alle medewerkers van Red Bull te bedanken voor de jarenlange samenwerking. Daarnaast reed hij samen met Max Verstappen op driftmotoren over het complex van het team en hield hij een laatste handtekeningensessie.

Later volgde de normale debriefing van teambaas Christian Horner, die praatte over de afgelopen Grand Prix en het seizoen. Tijdens de debrief riep hij Verstappen en Ricciardo op het podium, waarna beide coureurs spraken over hun momenten als teamgenoten, terwijl er op de achtergrond een video vol hoogtepunten genaamd #CheersDan werd geprojecteerd. Ricciardo legde ook uit hoe hij aan sommige befaamde uitspraken kwam, zoals ‘Holy testicle Tuesday’ en ‘Tripping major nutsack’. Beide quotes komen uit de film Ace Ventura.

De dag werd afgesloten en Ricciardo kreeg van het team een nieuwe motorfiets in de Red Bull-kleuren en zijn herkenbare nummer 3.

Bekijk hieronder de video #Cheersdan (Via Twitterkanaal Red Bull Racing):MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS