Formule 1

Daniel Ricciardo gelinkt aan Ferrari na 2020: "Gewoon leuk om erbij te zitten als er met namen wordt gegooid"

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 januari 2020 06:08 • Print artikel

Charles Leclerc en Max Verstappen hebben met hun huidige Formule 1-teams de contracten verlengd tot na 2021. Daniel Ricciardo zijn contract loopt na dit jaar ook af. Wanneer hem wordt gevraagd of hij al een nieuwe deal heeft, reageert hij dat het nog te vroeg is.

Daniel Ricciardo F1 Renault cap

“Ik heb het nog niet en dat is niets persoonlijks, het is gewoon dat we nog geen gesprek hebben gehad over na 2020”, reageerde de goedlachse Renault-coureur tegen het Australische Sunday Times. “Het is nog vroeg. Ik wil graag dat ik het in 2020 uitwerk en dat ik blijf, dat is het makkelijkste en het mooiste scenario. Dat is mijn wens.” De 30-jarige Australische coureur wordt geregeld gevraagd of hij spijt heeft van zijn overstap naar Renault, omdat zijn voormalig teamgenoot Max Verstappen bij Red Bull dit jaar wčl won. Om deze reden wordt de Honeybadger geregeld gelinkt aan een stoeltje bij Ferrari.

“Ik gok dat deze geruchten altijd blijven rondzingen”, aldus Daniel Ricciardo over de Ferrari-geruchten. “Ze linken mij daar altijd aan, vanwege mijn Italiaanse roots. Het is leuk dat ze er over praten en het is nog steeds relevant. Het is gewoon leuk om erbij te zitten als er met namen wordt gegooid.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS