Formule 1

Daar zijn Max Verstappen en Charles Leclerc! Hoelang gaan Hamilton en Vettel nog door? "Ik denk niet dat..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 april 2019 17:13 • Print artikel

De jonge honden doen inmiddels hun intrede in de Formule 1. De aanstormende Max Verstappen, Charles Leclerc en Lando Norris zijn met vele andere jonge coureurs reeds binnengekomen in de wereld van de F1 en dat betekent dat er langzamerhand een wisseling van de wacht plaats gaat vinden. Hoe lang gaan Sebastian Vettel en Lewis Hamilton dan nog door in de koningsklasse van de autosport. Bernie Ecclestone laat zijn licht er over schijnen.

start F1 2019

“Ik denk niet dat hij nu van team gaat veranderen”, zei Ecclestone over Hamilton tegen Sport Bild. “Ik denk dat als Mercedes in 2020 stopt, Lewis ook gaat stoppen. Hij is in een fantastische vorm. Formule 1 is eigenlijk de hobby van Lewis, hij voelt zich op zijn gemak.”

Het contract van Vettel loopt ook aan het einde van het volgende Formule 1-seizoen af. Ecclestone denkt dat de Duitser dan met pensioen kan gaan. “Sebastian gaat niet van team wisselen, hij gaat zijn carrière daar eindigen”, zei de bejaarde Brit over de Ferrari-coureur. “En ik denk dat er niet veel nodig is om dat te laten gebeuren. Sebastian heeft een gelukkig familieleven en wil niet dat de Formule 1 hem uit balans brengt.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS