Formule 1

Christijan Albers: "Ik heb vanuit mijn netwerk begrepen dat de eerste haarscheurtjes bij Mercedes zichtbaar zijn"

Uitgegeven door Bart • 2 april 2020 15:18 • Print artikel

Toto Wolff wordt in het geruchtencircuit in verband gebracht met een overstap naar het team van Aston Martin dat komend jaar het team van Racing Point gaat opvolgen. De Oostenrijker, goed bevriend met Lawrence Stroll, heeft dat ontkent, maar de verhalen dat het niet lekker loopt met moederbedrijf Daimler klinken steeds luider. Volgens Christijan Albers zijn de eerste haarscheurtjes zichtbaar.

Toto Wolff


Daimler-directeur Ola Kallenius stak vorige maand twee keer een stokje voor de plannen van Wolff. Eerst moest de Mercedes-teambaas de strijd staken in de aversie tegen de geheime deal tussen Ferrari en de FIA en later wilde Wolff in Australië wel gaan racen, maar moest hij alsnog overlopen naar het kamp van de teams die niet wilde racen vanwege een positieve coronabesmetting binnen het team van McLaren.

En dat na zes wereldtitels op rij. "Ik heb vanuit mijn netwerk begrepen dat de eerste haarscheurtjes zichtbaar zijn", zegt Albers in De Telegraaf. "Het team presteert uitmuntend, maar er zijn spanningen tussen het team van Mercedes geleid door Toto en moederbedrijf Daimler, waar Ola Kallenius de grote baas is."

Staatsloterij trekking 2020 staatslot

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS