Formule 1

Christian Horner: "We zijn er nog niet maar het chassis is verbeterd en we hebben prima punten gescoord voor het team vandaag

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 14 april 2019 16:03 • Print artikel

SHANGHAI - Een nette prestatie van het team van Red Bull vandaag tijdens de Grand Prix van China. Max Verstappen schoof een plekje op. Hij was als vijfde gestart en finishte als vierde. Pierre Gasly startte als zesde en bleef zesde maar pakte nog wel het bonuspunt mee voor de snelste race ronde. Al met al is het een resultaat waar teambaas Christian Horner redelijk tevreden mee is.

Christian Horner

"Onze strategie was goed vandaag. Daardoor konden we de Ferrari van Charles Leclerc voorblijven", zei Christian Horner na de race tegen Skysports. Max kon daardoor een plek opschuiven en doordat we de ruimte hadden om Gasly in de pits te roepen kon hij een aanval doen op de snelste tijd en dat is gelukt. Al met al een goed resultaat. We hebben het chassis kunnen verbeteren en Honda maakt stappen op de rechte stukken. We zijn er nog niet, maar er komen updates aan die ons hopelijk in de toekomst verder helpen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS