Formule 1

Charles Leclerc vereerd dat hij door Lewis Hamilton als titelconcurrent wordt gezien

Uitgegeven door Stefan Kerk • 18 november 2018 16:35 • Print artikel

Charles Leclerc vindt het een eer dat hij wordt genoemd als één van de grotere titelconcurrenten van Lewis Hamilton voor het komende seizoen. Hamilton liet eerder weten dat hij Max Verstappen en de Monegask ziet als twee coureurs waar hij voor op moet letten.

null

Leclerc maakt komend seizoen de overstap van Alfa Romeo Sauber naar Ferrari. Leclerc is nog steeds bezig met zijn rookieseizoen, maar baart veel opzien met zijn resultaten en snelheid. Lewis Hamilton liet eerder weten dat hij zich niet gerust voelt met de jonge honden die voor de wereldtitel willen strijden: “Leclerc zal een punt willen maken komend seizoen willen maken. Ook Verstappen is nog steeds van plan om een punt te willen maken. Het zal een enorm gevecht om de titel worden volgend seizoen.”

Leclerc stak zijn gevoelens bij deze uitspraken niet onder stoelen en banken: “Het is zeker weten een eer om zulke complimenten te ontvangen van iemand als Hamilton. Hij is een fantastische coureur en ik heb veel van hem gezien voordat ik in de Formule 1 kwam. Ik zal gewoon mijn best doen en ik weet dat het niet makkelijk gaat worden. Hamilton is enorm snel en ervaren, maar het is zeker te weten goed om zoiets te horen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS