Formule 1

Charles Leclerc niet blij met zichzelf "Maakte een fout in de laatste ronde en dat had ik echt niet..."

Uitgegeven door Johan Vis • 14 april 2019 04:01 • Print artikel

Na de derde vrije training op de zaterdagochtend noteerde Charles Leclerc de derde positie achter teamgenoot Sebastian Vettel. Ook in de kwalificatie moest de Fransman zijn teamgenoot voor zich dulden en kwalificeerde zich op de tweede startrij als vierde. Na afloop was de Ferrari F1-coureur niet blij met zichzelf door een fout in de laatste ronde.

dCharles Leclerc

“Ik ben niet blij met mezelf”, verklaarde Leclerc na afloop van de kwalificatie van de Grand Prix van China. “Ik maakte een fout in de laatste ronde en dat had ik echt niet moeten doen. Maar over het algemeen ben ik positief gestemt, want in alle drie de oefensessies worstelde ik nogal wat met de setup en het vertrouwen in de auto. Het is dan ook teleurstellend om vandaag niet alle mogelijkheden van de auto te benutten, want we wisten dat de concurrentie competitief zouden zijn”.

“De race van zal moeilijker zijn dan verwacht, zo had ik gisteren en vanochtend nog geen lange runs gereden vanwege de rode vlag dus dat zal een gok zijn. Ik probeer zoveel mogelijk naar voren proberen te rijden ondanks de sterke concurrentie."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS