Formule 1

Charles Leclerc heeft werk aan de winkel: "Problemen die de data aantonen moeten we verbeteren"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 15 maart 2019 21:43 • Print artikel

Het was een drukke hectische dag voor Charles Leclerc. De protegť van Ferrari maakte zijn debuut voor de Scuderia in de twee vrije trainingen van vrijdag. Charles Leclerc was sterk bezig tijdens de eerste vrije trainingen van het nieuwe F1-seizoen in Melbourne. Verschillende afstellingen en banden werden geprobeerd. Qua snelheid gaf het nog niet een duidelijk beeld. Bovendien ging de Monegask in een spin in VT2.

Formule 1 2019 Charles Leclerc


"Het was een drukke dag vandaag. We hebben verschillende banden en afstellingen van de auto geprobeerd en ik ben erg tevreden met sommige aspecten daarvan", zei Charles Leclerc terugblikkend op de vrije trainingen van vrijdag. "De eerste sessie ging beter dan de tweede, misschien op dat het meer begon te waaien. In de tweede sessie hadden we het wat moeilijker om de juiste richtpunten te vinden."

"Na een gesprek met de monteurs, geloof ik dat we kunnen vinden waar we kunnen verbeteren en dat we vanaf dat punt verder gaan. We hebben nog een training te gaan om de problemen die de data aan tonen te verbeteren om klaar te zijn voor de kwalificatie."/Door Patricia Kloosterman

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS