Formule 1

Carlos Sainz Sr. maakt zich geen zorgen, nu zijn zoon naast Leclerc zit: "Ik ben er zeker van dat..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 13 januari 2021 15:48

Carlos Sainz Sr. maakt zich geen zorgen nu zijn zoon Carlos Sainz plaatsneemt naast Charles Leclerc bij Ferrari. In de afgelopen twee jaar kon Sebastian Vettel geen vuist maken tegen de Monegask, die zich sterk in het team gevestigd heeft.

Carlos Sainz Sr. El Matador

“We praten elke dag”, zegt de 58-jarige Sainz senior tegen Gazzetta dello Sport tijdens de Dakar Rally. “Carlos is trotst op mij, zoals ik trots op zijn prestaties in de Formule 1 ben. Hij is nu populairder dan ik. Nu ben ik de vader van een nieuwe Ferrari-coureur. Toen we hoorden van het contract met Ferrari, vierden we een feestje. We doen dat niet elke dag en mijn zoon was in de zevende hemel. Ik kan zien dat hij gemotiveerd is en klaar voor een nieuwe uitdaging.”

Wat betreft de positie van zijn zoon naast Leclerc, maakt de rallycoureur zich geen zorgen. “Carlos en Charles zijn twee jonge, getalenteerde, erg snelle en slimme racers”, aldus Sainz. “Ze gaan samenwerken en helpen het team progressie te laten maken. Ik ben er zeker van dat ze een excellente relatie gaan krijgen.”RaceXpress Youtube


Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video's over auto's, autosport, Formule 1 en karting. Abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar wij maken ook onze eigen content met onder meer interviews met autocoureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS