Formule 1

Carlos Sainz op Sky Sports F1: "2021 een kans voor McLaren om aan de top terug te keren"

Uitgegeven door Bart • 23 december 2019 07:48

Het Formule 1 seizoen 2019 was voor McLaren een positief jaar. Carlos Sainz en Lando Norris brachten het team naar de vierde plaats bij de constructeurs en zij willen de opmars in 2020 voortzetten. De Spanjaard heeft voor 2021 nog meer verwachtingen als het team met Mercedes-motoren gaat rijden. Dan is er een kans dat McLaren de top 3 kan gaan uitdagen.

Carlos Sainz


"Het heeft lang geduurd voordat McLaren weer terug naar de top terugkeert, maar 2021 is een grote kans om in een betere positie te komen", zegt Sainz bij Sky Sports F1. "2020 is ook belangrijk, omdat we onze vorm willen continueren, maar 2021 is echt een kans."

Sainz is eind 2020 aan het einde van zijn contract, maar hij ziet ook in wat voor belang komend seizoen heeft. En strijden om het kampioenschap zit er logischerwijs niet in. "We zullen niet om de wereldtitel strijden, maar we kunnen weer een belangrijke stap zetten. En dat komt altijd stapje voor stapje. We hoeven geen 1,5 seconden meer goed te maken zoals afgelopen jaar, maar het gaat om tienden en daar gaan we voor."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS