Formule 1

Carlos Sainz ontkent dat hij zijn imago moet verbeteren nu hij is overgestapt naar Renault

Uitgegeven door Bas Kaligis • 28 oktober 2017 06:10 • Print artikel

MEXICO-STAD - Carlos Sainz ontkent dat hij zijn persoonlijke imago heeft moeten veranderen nu hij Toro Rosso heeft verruild voor Renault. In zijn tijd bij het Italiaanse team werd de jonge Spanjaard vooral gezien met warrige haren, stoppelbaard en een pet die hij vaak achterstevoren droeg. Nu hij voor Renault rijdt, is de 23-jarige coureur geschoren, draagt hij geen petje en heeft hij een fris, schoon en gekamd kapsel.

Carlos Sainz Renault Grand Prix Mexico


Is hem gesteld dat hij zich aan de hogere bedrijfsnormen van Renault moet houden? "Nee!", protesteerde Sainz in Mexico-Stad waar dit weekeinde de Grand Prix van Mexico wordt gehouden. "Ik scheer me elke donderdag. Elke keer dat ik naar de kapper ben geweest, zien maar heel weinig mensen dat omdat ik een petje draag.

"Feit is dat er nog steeds onderhandelingen gaande zijn over welke pet ik zal dragen - Renault of Red Bull - Dus ik denk dat als je een pet draagt, je minder tijd kunt doorbrengen voor de spiegel."

Hij noemde het welkom dat hij heeft gekregen bij Renault een belangrijker onderwerp, met inbegrip van de lof van zijn bazen, zoals F1-legende Alain Prost. "Ik weet dat ze blij zijn met het resultaat van mijn eerste race. Ik wil dit niveau nu behouden. Ook veel coureurs feliciteerden me omdat niemand beter weet hoe moeilijk het is om van team te veranderen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS