Formule 1

Carlos Sainz fan van Suzuka: "De legendarische 130R-bocht is één van de meest indrukwekkende bochten"

Uitgegeven door Edwin Schimmel • 8 oktober 2019 09:57 • Print artikel

Komend weekend staat alweer de zeventiende Formule 1 race van 2019 op de kalender, de Grand Prix van Japan. Op het historische circuit van Suzuka zullen de coureurs en teams weer het maximale willen geven en zo ook McLaren-coureur Carlos Sainz, die Suzuka als één van zijn favorieten op de kalender omschrijft.

Carlos Sainz


"Na een lastig begin van de tweede seizoenshelft ben ik blij dat ik een goed aantal punten heb gescoord in Rusland", zei Carlos Sainz die nog even terugblikt op de laatste race in Sochi. "Ik denk dat het hele team dat verdiende. Hoewel we onze voorsprong in het middenveld hebben weten te vergroten, blijft het een nauw gevecht en ik weet dat we alles moeten blijven geven tot het einde van het seizoen. Ik wil meer en dat is de mentaliteit die we nodig hebben het hele jaar."

"Mijn focus ligt nu geheel op Suzuka om daar een sterk weekend te hebben. De Japanse Grand Prix is één van de historische races en één van mijn persoonlijk favorieten. De Japanse fans hebben geweldig veel passie en lol en het circuit staat bekend om zijn snelle en uitdagende karakter. De legendarische 130R bocht is één van de meest indrukwekkende bochten op de kalender en we zijn er klaar voor en kunnen niet wachten om weer te gaan racen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS