Formule 1

Carlos Sainz en Lando Norris in 2020 ook voor McLaren: "Carlos speelt een sleutelrol in de ontwikkeling"

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 juli 2019 07:26 • Print artikel

Carlos Sainz en Lando Norris rijden ook in 2020 voor het Formule 1-team van McLaren. De Formule 1 renstal uit Woking heeft het tweetal inmiddels bevestigd. “McLaren is blij om te bevestigen dat Carlos Sainz en Lando Norris door gaan als McLaren F1-coureurs in het 2020 FIA Formule 1-seizoen”, zei McLaren in een statement. “Het duo heeft zich in de afgelopen negen maanden goed geïntegreerd in het team, terwijl McLaren vordert op de weg naar herstel.”

Lando Norris

Norris is vooral blij dat zijn positieve start van het seizoen zich nu al uitbetaald. “Het is goed om te zien dat McLaren vertrouwen in mij heeft en bevestigen wat zij gezegd hebben, dat ik tot nu toe goed werk gedaan heb”, reageerde Norris.

Carlos Sainz

De meer ervaren Sainz had een lastigere start van het seizoen. De Spanjaard behaalde geen punten in de eerste drie races, maar herstelde zich daarna. “Carlos speelt een sleutelrol in de ontwikkeling van de auto, door het gebruik van zijn ervaring”, zei teambaas Andreas Seidl. “Lando is enorm snel op snelheid gekomen met wat gevraagd wordt in de Formule 1 en het vertrouwen groeit elk weekend.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS