Formule 1

Carlos Sainz bovenaan in Singapore: "We noteerden een aantal aardig rondjes"

Uitgegeven door Frank Korsel • 30 september 2022 19:30 • Print artikel

De vrijdag in Singapore verliep voor Ferrari niet vlekkeloos. Charles Leclerc kende enkele kleine problemen, zijn teamgenoot Carlos Sainz beleefde daarentegen een topdag op het Marina Bay Street Circuit. De tweede vrije training sloot de Spanjaard af als eerste. De Ferrari-coureur verwacht veel spektakel en een mooie strijd.

Carlos Sainz

Na afloop van de eerste twee vrije trainingen die werden verreden onder het kunstlicht liet Sainz zich voor de camera's van Sky Sports gematigd positief uit over de prestaties: "Over het algemeen was het een redelijke vrijdag. Dit omdat we het voor elkaar kregen om het runplan te voltooien. We noteerden een aardig aantal rondjes en dat is precies wat je nodig hebt op een stratencircuit zoals hier. Je hebt dan gewoon rondjes nodig."

"Ik denk dat Red Bull en veel anderen met problemen het niet voor elkaar kregen om de best mogelijke tijden te rijden. Morgen hebben we allemaal meer marge om ons te verbeteren. Ik verwacht dat wij, de Red Bulls en de Mercedessen morgen sneller zullen zijn."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS