Formule 1

Beste stuurlui staan wal: "Sebastian Vettel kan niet erg goed luisteren en hij heeft..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 5 december 2019 07:17 • Print artikel

Sebastian Vettel kende het lastigste seizoen van zijn Formule 1-carričre. De Ferrari-coureur kreeg Charles Leclerc aan zijn zijde en die maakte het hem erg lastig. Zijn voormalig teamgenoot Mark Webber geeft hem nu advies.

Sebastian Vettel F1 Ferrari

“Ik denk dat dit het grootste ‘off-season’ is in de carričre van Sebastian”, zei Webber tegenover Channel 4. “Hij is een winnaar en een vechter, maar een kleine deuk in zijn pantser is dat hij niet zo’n goede luisteraar is. Ik denk dat hij om wat advies van bepaalde mensen moet vragen. Dat is een onbekend terrein voor hem, omdat hij richting het einde van zijn carričre gaat. Maar hij moet alle verschillende, professionele adviezen gaan opzoeken. Hij kan ze gegarandeerd krijgen van mensen die al op deze reis zijn geweest.”

“Op die manier kan hij begrijpen hoe hij die nieuwe fase van passie, energie en de drive om door te gaan, kan vrijmaken. Hij heeft drie kinderen thuis en 22 races die er volgend jaar aan gaan komen. Ik heb geen kinderen, maar dat is ook een echte uitdaging, die sommige van die andere jongens niet hebben. Het is zijn slechtste seizoen tot nu toe en hij heeft volgend jaar een groot, heel groot gevecht aan te gaan om weer terug te komen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS