Formule 1

Aston Martin Aramco en Mercedes F1 nemen deel aan voetbalwedstrijd voor het goede doel

Uitgegeven door HJ van Keulen • 11 juli 2024 14:48

AMRTC, Silverstone - Leden van het Aston Martin Aramco Formula One® Team nemen het vanavond (11 juli) op tegen het Mercedes AMG Formula One Team in een voetbalwedstrijd voor het goede doel op de Brackley Football Club.

Aston Martin Aramco

In de wedstrijd van vorig jaar kwam Aston Martin Aramco als winnaar uit de bus met een 5-4 overwinning, en we hopen de titel dit jaar te kunnen verdedigen.

De opbrengst van het evenement wordt gelijkelijk verdeeld tussen de door het team gekozen goede doelen - Brighter Futures en Mind.

Brighter Futures, het goede doel van Aston Martin Aramco Formula One® Team, is een doel dat het team uit Silverstone na aan het hart ligt. Vorig jaar kregen Pattern Shop Shift Supervisor en lid van het Aston Martin voetbalteam Ashley en zijn gezin steun van het goede doel nadat bij zijn vrouw Rose darmkanker in het vierde stadium was geconstateerd.

Pattern Shop Shift Supervisor bij Aston Martin Aramco Formula One® Team Ashley Dredge zei: "We hebben allemaal het woord kanker gehoord. We hebben het allemaal gezien, maar totdat je het zelf hebt meegemaakt of wanneer je dierbaren het hebben meegemaakt, verandert dat woord. Je begrijpt de echte betekenis van het woord kanker pas als je hebt gezien hoe vernietigend het is. We hebben gewoon ongelooflijk veel geluk, wij zijn de gelukkigen en er zijn zoveel mensen die dat niet hebben. De gezondheidssector, de NHS, het onderzoek, het werk dat alle liefdadigheidsinstellingen doen voor kankeronderzoek - ze hebben onze hulp hard nodig, ze maken zo'n verschil. Daarom steunen we dit jaar Brighter Futures met het Great Western Hospital in Swindon als erkenning voor al hun harde werk en de fantastische mensen die dit tot een succes hebben gemaakt."

De wedstrijd wordt gehouden op de Brackley Town Football Club en de poorten gaan open om 17.00 uur. Op de avond staan wedstrijden van zowel het vrouwen- als het mannenteam op het programma, waarbij Aston Martin Aramco Driver Ambassador Jessica Hawkins deelneemt aan de wedstrijd van de vrouwen.

Kaartjes kopen en doneren aan de gekozen goede doelen kan hier.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS