Formule 1

Alpine komt in Silverstone met updates: "Doel om met Mercedes strijd aan te gaan"

Uitgegeven door Frank Korsel • 26 juni 2022 18:30 • Print artikel

Esteban Ocon denkt dat Alpine een belangrijke stap vooruit zal maken komend weekend tijdens de Grote Prijs van Engeland. Het Franse team neemt namelijk een flink upgradepakket mee naar het Verenigd Koninkrijk.

Esteban Ocon

Aan Racefans.net vertelde hij het volgende over het heuse upgradepakket: "We krijgen normaal gesproken nogal wat van onze upgrades, dus dat zou een goede stap voor ons moeten zijn. De verwachtingen zijn hooggespannen. Het wordt een grote week vanaf dinsdag voor ons in Silverstone. Er is dus veel werk aan de winkel en hopelijk kunnen we voor goed gaan, want we hopen dat de auto is waar hij zou moeten zijn."

Hij laat weten dat Alpine het bemoedigend is om te zien dat het team vooruitgang boekt. Volgens hem probeert het team er altijd het maximale uit te halen en zijn ze altijd op zoek naar de weg voorwaarts. “Sinds het begin van het jaar zijn we meer verbeterd dan veel andere teams. Dus we kunnen tevreden zijn en het gaat de goede kant op.”

Hij moet wel toegeven dat hij niet denkt dat Alpine direct al kan vechten tegen de Mercedes-bolides van Lewis Hamilton en George Russell. “Ik werd in Canada nog door Hamilton en Russell voorbij gereden, dus ze liggen nog wel wat voor op ons, maar het doel is om met Mercedes te kunnen vechten.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS