Formule 1

Alles moet de eerste keer zijn, ook voor Max Verstappen: "Op een bepaald moment in de zesde versnelling...'

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 8 februari 2019 16:04 • Print artikel

Het nieuwe seizoen is voor Aston Martin Red Bull Racing-coureur Max Verstappen en zijn teamgenoot Pierre Gasly al vroeg begonnen. Althans, de beide Formule 1-coureurs die in het seizoen 2019 een rijderskoppel vormen bij het Oostenrijkse F1-team, gingen al aan de slag met twee karts op een ijsbaan in Flevoland (VIDEO).

Max Verstappen 2019


“Dit was voor mij de eerste keer dat ik op ijs heb gekart. Ik heb veel plezier gehad!”, verklaarde Max op Verstappen.nl na de spectaculaire actie in Flevoland. “Dit was voor het eerst sinds twee jaar tijd dat ik weer in een echte kart heb gezeten, heel mooi. Ik denk dat we op een bepaald moment in de zesde versnelling boven de 100 kwamen, maar dat vond ik echt geweldig. Op het ijs racen met een kart was een hele nieuwe ervaring. Ik heb veel moois beleefd in een kart, maar dit was zeker een van de betere dagen. Ik heb veel gelachen vandaag met Pierre en vond dit een geweldige manier om samen het seizoen te starten."

Max Verstappen 2019


Het echte werk gaat pas beginnen op maandag 18 februari in Barcelona waar de eerste wintertest plaats gaat vinden met de RBR 15.

Max Verstappen 2019

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS