Formule 1

700 miljoen pond voor 70 procent van de aandelen? Toto Wolff ontkent overname door Ineos: "Daimler heeft geen intentie om team op te geven"

Uitgegeven door Bart • 15 september 2020 05:10 • Print artikel

Op zondag meldde de Britse tabloid The Daily Mail dat Ineos het Formule 1-team van Mercedes over wilde nemen. Het Britse chemiebedrijf zou 700 miljoen pond betalen voor 70 procent van de aandelen. Na de race ontkent teambaas Toto Wolff dat het team verkocht gaat worden."Daimler heeft geen intentie om het team op te geven en Ineos geen intentie in meerderheidsaandeel. De toekomst is duidelijk, het blijft het Mercedes-team", zo quote Telegraaf-journalist Erik van Haren de teambaas van Mercedes op Twitter.

Lewis Hamilton


Het nieuws werd zondag gemeld door oud-teambaas Eddie Jordan. "Mercedes zal niet langer de teamnaam zijn en Toto Wolff stapt terug als teambaas. Het zal ook moeilijk worden om de successen te overtreffen. Hoe kunnen ze nog verbeteren als ze alles al gewonnen hebben? Toto heeft een geweldige reputatie en zijn prestaties plaatsen hem al in een rijtje met Ron Dennis en Jean Todt."Wil je nog meer genieten van gave videobeelden? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS