Autosport Internationiaal Singleseaters • FIA Formule 2

Teambaas Nyck de Vries: "Nyck heeft de potentie om voor de overwinning te vechten op elke baan"

Uitgegeven door Johann Petermann • 22 juni 2018 17:17 • Print artikel

Na een lange pauze breekt weer het vervolg aan van het Formule 2 kampioenschap. De vijfde ronde van dit seizoen zal plaatsvinden op het Circuit Paul Ricard bij Le Castellet. In tegenstelling tot de Formule 1 coureurs zullen de Formule 2 coureurs bekender zijn met de baan aangezien ze in het voorseizoen aldaar hebben getest. Nyck de Vries kan niet wachten op met Prema zijn eerste overwinning van het seizoen te behalen.

Nyck de Vries

De Nederlander staat momenteel zesde in de tussenstand en belandde dit jaar tweemaal op het podium. Zijn teambaas René Rosin blikt vooruit op het komende weekend:

"Het is tijd om alles goed op orde te hebben omdat dit wellicht wel het belangrijkste deel van het seizoen is. Nyck heeft de potentie om voor de overwinning te vechten op elke baan, hij moet alleen alles laten kloppen om die laatste stap te maken. Ik kijk er naar uit om op het toppen van ons kunnen te presteren in Frankrijk. We zullen van begin af aan pushen," aldus de Italiaanse teambaas.

ACTIE: THE SUB® Black Edition - Thuistap met elegante zwarte behuizing. Past perfect in iedere keuken! Tot en met zondag 24 juni geeft Heineken 10 euro korting op THE SUB Black edition. Gebruik hiervoor de promotiecode: KORTINGSCODE10

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS