Autosport Internationiaal Singleseaters • FIA Formule 2

Nyck de Vries kijkt uit naar Monaco: "Winnen om te laten zien dat je meedoet"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 20 mei 2019 13:32 • Print artikel

ZANDVOORT - Tijdens de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen was ook het Racing Team Nederland aanwezig. De coureurs Frits van Eerd, Nyck de Vries en Giedo van der Garde reden een aantal demonstraties. De coureurs van het team, wat in Le Mans deel gaat nemen aan de wereldberoemde 24 uurs race, genoten met volle teugen. RaceXpress.nl sprak Nyck de Vries.

2019 Nyck de Vries


Nyck de Vries had het prima naar zijn zin op het zonnige circuit waar meer dan 100.000 bezoekers het weekend de weg naar toe vonden. "Het is relaxed, uiteraard geen druk en geen wedstrijden. Ik heb het wel naar mijn zin", zei de snelle Fries tegenover RaceXpress.

"Het was lekker genieten, maar volgende week moeten we weer vol aan de bak, moet er weer volgas gegeven worden. Het is nu zondag op Zandvoort, maar natuurlijk kijk ik uit naar Monaco. Dinsdag reis ik af naar Nice en dan staan de tellers weer op nul."

In Barcelona was er de winst hoe voelde dat?
"Het was op op een belangrijk punt in het seizoen", vervolgde De Vries tegen RaceXpress. "We zaten er continu bij. We presteerden en pakten de punten. Soms moet je ook ook winnen, om te laten zien dat je ook echt meedoet. En dat deden we dus, dat was goed!"

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS