Autosport NL • Dutch Supercar Challenge

GEENSTIJL.NL hoofdsponsor Dutch Supercar Challenge

Uitgegeven door Maurice Hoogers • 23 oktober 2009 16:13

ASSEN - Het welbekende weblog geenstijl.nl is sinds vandaag hoofdsponsor geworden van de Dutch Supercar Challenge. Het beruchte roze logo straalt dan ook op alle voorruiten van de DSC wagens tijdens de SLAM!FM Finale Races dit weekend op Assen.

Geenstijl.nl hoofdsponsor Dutch Supercar Challenge

De Dutch Supercar Challenge is het grootste GT- en toerwagenkampioenschap van de Benelux. In deze klasse strijden coureurs uit binnen- en buitenland tegen elkaar in tot verbeelding sprekende bolides zoals Vipers, Moslers, Porsches en Ferrari’s. De races vinden plaats op onder andere het circuit van Zandvoort, Spa Francorchamps en het TT-circuit van Assen.

Dick van Elk, promotor van de Dutch Supercar Challenge, is zeer verheugd met de deal met geenstijl.nl. “Het is voor ons als klasse een enorme erkenning om een partner als geenstijl.nl te hebben. Via geenstijl.nl kunnen wij veel nieuwe ontwikkelingen ontplooien die onze publiciteit ten goede komt. Wij zijn dan ook enorm blij met deze deal!”

De lekkerste babes op RaceXpress.com

Meer racenieuws op RaceXpress.com

VIDEO Crashes

Ook benieuwd naar de actie? Kom dan dit weekend naar Assen om de races op zaterdag of zondag te bekijken. Meer informatie over geenstijl? Bekijk hier het artikel op hun website: www.geenstijl.nl.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS