Autosport NL • Autosport NL Diversen

Tips en Tricks, volop autobeleving en meer op jubileumeditie 100% Auto LIVE

Uitgegeven door Stefan Kerk • 7 oktober 2018 14:12 • Print artikel

Tijdens 100% zijn er volop nieuwe, maar ook terugkerende onderdelen te vinden. Met nog twee weken te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang. Hieronder alvast een greep uit wat er allemaal te zien en te doen is tijdens 100%. Naast een vertrouwde brede internationale selectie aan showcars, Audio Village, de outdoor Action Arena powered by Nankang en het nieuwe onderdeel: de Robert Doornbos Grand Prix, is er nog veel meer waar je als fanatieke autoliefhebber je hart aan kan ophalen. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten €15,-.Tips en tricks
Alle info én materialen die je nodig hebt voor het verbeteren en personaliseren van je auto .... check: op 100% te vinden! Zo is er Car Care Square waar detailing en poetsmiddelbedrijven tips geven over het onderhouden van auto’s en komt er (nieuw!) het Autocar Theater, waar allerlei verschillende sprekers en experts vertellen over hun ervaring en workshops zullen geven.

Volop autobeleving
Naast eerder aangekondigde onderdelen is ook het 040 BMX Park Demo team op 100% te vinden. De BMX'ers verzorgen allerlei te gekke demo's. De lowriders zijn terug dit jaar en verzorgen een ware Cruise-In show. Ook zet RC Overdose Europe tijdens het event een toffe dirt track op voor radiografisch bestuurbare auto's. Bekijk hier een impressie.

Bij Hilox Lightning vindt er een "LED Headlight Battle” plaats, waarbij je tegen elkaar kan strijden wie het snelste een lampenset heeft geïnstalleerd. De winnaar krijgt een LED autolampenset cadeau. JBL heeft de producten om jouw persoonlijke muziekinstellingen, in elke auto en voor elke muziekstyle te kunnen evenaren. De JBL Stage series en de nieuwe JBL Basspro series Subwoofer zijn onder andere te spotten op 100%. Check ook de nieuwe JBL Lamborghini demo auto die ze meenemen! Maar JBL is niet de enige partij in Audio Village, dat dit jaar verhuist naar Hal 1 van Ahoy. Ook merken als JVC, Kenwood, Rockford Fosgate, JL Audio, ESX Audio, Musway en (nieuw!) Symfoni Audio zijn aanwezig.

Ook de grootste Airride- en tuningparts specialisten van de Benelux zijn er ook weer: Street Customs. Bekijk bij hun 400m2 stand in hal 1 de meest bijzondere wagens! Met onder andere Liberty walk LB Performance, BJ Electronics, Prior-Design GmbH, Airrex Benelux, VDM Cars, Sxywheels, AccuAir Suspension, The Performance Company & Rocketbunny. En dat is nog maar een greep uit het aanbod!

100% Auto LIVE in Rotterdam Ahoy


Profiteer van korting via RaceXpress met entreekaarten in voorverkoop 100% Auto Live
Voor 100% Auto Live op 13 en 14 oktober in Rotterdam Ahoy zijn tickets verkrijgbaar via Ticketmaster.nl. De kaarten zijn eenmalig geldig voor zaterdag óf zondag. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten €15,-. Aan de deur wordt de prijs € 18,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree, mits onder begeleiding.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS