Autosport NL • Autosport NL Diversen

FOTO's VIP-night! Eerste International Amsterdam Motor Show spectaculair van start

Uitgegeven door Johan Vis • 30 maart 2018 13:05 • Print artikel

Donderdagavond vond de Preview Night plaats van de International Amsterdam Motor Show, de eerste editie van een nieuwe traditie in Nederland. Na een jarenlange afwezigheid van een (inter)nationale autoshow in Amsterdam kan Nederland weer uit zien naar een spectaculair auto-evenement. RaceXpress was erbij!

Eerste International Amsterdam Motor Show spectaculair van start

Dit stelde de bezoeker in de gelegenheid om in een bijzondere sfeervolle omgeving als eerste de IAMS te bezoeken. Naast het reguliere showaanbod, was er extra entertainment, meet & greets met tal van celebrities, maar ook special items zoals de primeur van de Pal-V, de eerste vliegende auto!

Eerste International Amsterdam Motor Show spectaculair van start

Deze IAMS legde het accent op auto’s die de harten sneller doen kloppen. Stuk voor stuk auto’s voor de autoliefhebber. Je kunt uit binnen- en buitenland de meest bijzondere supercars verwachten, maar ook de meest bijzondere klassieke auto’s, aanverwante lifestyle producten en accessoires, maar ook aandacht voor motorperformance van de bovenste plank en een knipoog naar de nationale en internationale autosport.

Eerste International Amsterdam Motor Show spectaculair van start

Zo geeft Bleekemolens Race Planet dagelijks spectaculaire shows in de Live Arena met diverse exotische auto’s. Als klap op de vuurpijl kan men elke beursdag om 14.30uur genieten van een live demo van een heuse Formule 1 bolide. Oordopjes gewenst, want de Tyrrell T017 is uitgevoerd met een Cosworth V8 F1 motor met honderden pk’s.

Eerste International Amsterdam Motor Show spectaculair van start

Tickets met korting
TIP voor de Paasvakantie! Kom van 29 maart t/m 2 april naar de IAMS en geniet op 30.000m2 van alle andere supercars, hypercars, zeldzame klassiekers en performance auto’s in de RAI Amsterdam. Ga met korting naar de International Amsterdam Motorshow! Wil je ook naar deze spectaculaire autoshow? Via RACEXPRESS kun je zelfs een korting van 2,50 Euro krijgen. Vul de volgende actie/kortingscode in: RACEXPRESS

Bestel HIER je tickets International Amsterdam Motorshow met korting

Actie/kortingscode in hoofdletters: RACEXPRESS

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS