Autosport NL • Autosport NL Diversen

DNRT organiseert unieke 24 uurs race: 12 uur op TT Circuit Assen en 12 uur op Circuit Zandvoort

Uitgegeven door Johan Vis • 9 augustus 2018 17:10 • Print artikel

DNRT maakt een uitstap naar de twee nationale circuits dat ons land rijk is om een uniek evenement te organiseren op 22 en 23 september 2018.

24 uurs race op TT Circuit Assen en Circuit Zandvoort

Zomerperiode
Op 22 en 23 september is het al zo ver, het unieke 24 uurs evenement. 12 uur racen op Assen en 12 uur op Zandvoort. Allemaal in twee dagen. Een uniek evenement dat zó lastig in te plannen is, waardoor het wellicht een eenmalig event wordt. Aan de deelnemers lijkt het niet te liggen, want ze zitten nu al tegen de 30 teams aan. Na de zomerperiode zal het DNRT de startlijst online plaatsen, zodat je ook je kameraden kunt dwingen mee te doen...

Meer Cup auto's?
"Zoals het er nu naar uitziet hebben we de vaste kern te pakken, aangevuld met een aantal teams die we anders niet snel bij DNRT evenementen zien. Aparte Endurance projecten zullen we maar zeggen. Opvallend is dat er nog maar heel weinig cup-auto's aangemeld zijn. Mochten ze dat nog wel gewoon gaan doen, net zoals altijd, dan kan het best wel eens een heel, heel dik veld worden. En dat willen we. Wellicht heeft het te maken met het feit dat het afwachten is hoe je cup-wapen er tegen die tijd bij staat. Niet voor niets is 'cup' rijden een heel andere discipline dan Endurance rijden."

Once-in-a-lifetime
Nog twee maanden te gaan, voordat dit bijzondere evenement plaats vindt. Wees er bij, maak deel uit van dit avontuur, want wie weet is het een 'once-in-a-lifetime'. En dat wil je niet missen!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS