Autosport NL • Autosport NL Diversen

Daniel Ricciardo en David Coulthard komen naar Nederland

Uitgegeven door Johann Petermann • 18 april 2018 19:10 • Print artikel

In de Max Verstappen Paddock Club op Circuit Zandvoort is vandaag het programma voor de derde editie van de Jumbo Racedagen bekend gemaakt. Het circuit organiseert op 20 en 21 mei samen met Red Bull Nederland, het management van Verstappen en Jumbo Supermarkten het grootste familie race evenement van Nederland.

Max Verstappen

Supermarktketen Jumbo wil met de Racedagen fans de gelegenheid geven om Max Verstappen en andere toppers van dichtbij in actie te zien. Na het succes van de vorige edities belooft deze editie nóg meer spektakel te bieden. Er zijn diverse stuntshows en er zijn meer raceseries aan het programma toegevoegd.

Er staan namelijk drie races van het FIA WTCR op het programma. De eerste op zondag en de andere twee op maandag. Aston Martin Red Bull Racing zal op beide dagen uitpakken met F1 showruns Max komt uiteraard ook op beide dagen in actie zodat de fans volop van hun held kunnen genieten.

Maar op zondag is het al helemaal raak, er komen namelijk twee andere F1 iconen in actie. Winnaar van de vorige Grand Prix in China Daniel Ricciardo en 13-voudig Grand Prix winnaar David Coulthard! Hoe de demo precies gaat verlopen is nog een verassing maar feit is dat alle 3 de topcoureurs op het duinencircuit te zien zijn. Een F1 spektakel van jewelste.

Voor het eerst dit jaar zal er een race met alleen dames op de baant te zien zijn, tijdens de Ladies GT Race. Jumbo is van mening dat er relatie weinig vrouwen op het circuit te vinden zijn en zal daarom een aantal Bekende Nederlanders en werkneemsters van Jumbo op de baan sturen. O.a. Kim Feenstra, Brit Dekker, Barbara Barend, Ellen ten Damme, Gwen van Poorten, Monic Hendrickx, Pernille La Lau en Carlijn Achtereekte zullen zich wagen in een GT auto en de drie snelste dames zullen op het erepodium verschijnen.

Op de maandag vindt voor het eerst de Red Bull Caravanrace plaats. Hier kan het publiek niet alleen naar kijken maar ook zelf meedoen. Aan de race zullen 14 mensen deelnemen. Wil je meer weten? Ga dan naar redbull.nl/caravanrace

Vanaf woensdag 25 april zijn de Duinkaarten voor de Jumbo Racedagen exclusief beschikbaar bij aanschaf van actieproducten bij Jumbo. Tribunekaarten, F1-Paddock kaarten en speciale VIP kaarten voor de Max Verstappen Paddock Club zijn verkrijgbaar op www.circuitzandvoort.nl

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS