Autosport NL • Autosport NL Diversen

Cavallaro officiële fashion partner van Italia a Zandvoort

Uitgegeven door Casper Bekking • 25 juni 2013 17:19 • Print artikel

Italia a Zandvoort, hét Italiaanse evenement van Nederland dat dit jaar op zondag 30 juni plaatsvindt, kent dit jaar een nauwe samenwerking met Cavallaro als officiële fashion partner. Het Italiaanse kledingmerk is met een prachtige stand prominent aanwezig op het evenementterrein van Circuit Park Zandvoort, terwijl ook alle organisatiemedewerkers in Cavallaro kleding zullen rondlopen.


De keuze voor de nauwe samenwerking tussen Cavallaro en de organisatie van Italia a Zandvoort lijkt logisch. “Immers staat de Italiaanse mode bekend om zijn authenticiteit, stijl en toewijding, zoals je dat ook terug kunt zien in de gedrevenheid van de diverse Italiaanse autofabrikanten”, aldus Giuseppe Cavallaro, directeur van het gelijknamige kledingmerk. Hij vervolgt: “En het toegankelijke imago van Italia a Zandvoort past perfect bij de visie van Cavallaro: de comfortabele Italiaanse luxe die toch binnen het bereik van veel mensen blijft. “

Italia a Zandvoort is het grootse Italiaanse auto- en lifestyle-event voor het hele gezin. Diverse clubritten en demonstraties op het circuit worden afgewisseld met het nodige entertainment op de paddocks. Naast de vele bijzondere Ferrari’s, Maserati’s, Lancia’s, Abarth’s, FIAT’s en Alfa Romeo’s, is er ook volop aandacht voor de Italiaanse keuken, mode en lifestyle.

Veel te zien, veel te beleven
Niet alleen Italiaanse mode(merken), sieraden en andere producenten zijn vertegenwoordigd op het Italiaanse familiefeest, ook is de exclusieve Ferrari F93A aanwezig. Deze krachtige Formule 1-wagen, voorzien van V12-motor, werd in 1993 bestuurd door Jean Alesi en Gerhard Berger. De bezoekers kunnen deze ex-Grand Prix racebolide met eigen ogen aanschouwen.

Toegangskaarten
Alle toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen via de website van Circuit Park Zandvoort (www.circuit-zandvoort.nl) of bij een van de 400 Primera winkels. Kaarten die besteld worden in de voorverkoop zijn goedkoper dan aan de kassa’s op het evenement zelf. Zo kost een dagkaart in de voorverkoop € 12,00, waarbij kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, vijftig procent korting ontvangen. Op zondag 30 juni kosten de tickets aan de kassa € 15,00 per stuk. Alle dagtickets geven toegang tot de duinen, de hoofdtribune en de beide paddocks van het evenemententerrein van Circuit Park Zandvoort.

Meer informatie over tickets en het meest recente tijdschema is te vinden op www.circuit-zandvoort.nl

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS