Autosport NL • Autosport NL Diversen

Auto / Tuning en Total Tuning nieuwe sponsor Cooper Cup

Uitgegeven door Tim Biesbrouck • 2 mei 2007 11:22 • Print artikel

AUTO & TUNING en TOTAL TUNING nieuwe Cup sponsor Cooper Cup

De automagazines Auto & Tuning en Total Tuning worden voor 2007 de nieuwe Cup sponsor in de strijd om de Cooper Cup bij de MINI’s. Beide magazines zijn al een aantal jaren sponsor van de 22-jarige coureur Roy Monden uit Diemen.

Reactie van Auto & Tuning: “Toen Roy Monden bij ons kwam met het idee om dit seizoen in de MINI Cooper uit te gaan komen voor het M7 Racing Team waren wij gelijk al enthousiast. Wij hoorden van Roy dat de Cooper Cup naarstig op zoek was naar een Cup sponsor. Hierop volgend zijn wij in gesprek gegaan met Carlo Kuijer, de inspirator van de Cooper Cup en eigenaar van het M7 Racing Team. Dit heeft tot resultaat gehad dat wij inderdaad vanaf heden de Cup sponsor van deze Cooper Cup zijn. Wij denken met die keuze de MINI Coopers en de Cup te kunnen ondersteunen. De deelnemende MINI Coopers zullen worden voorzien van onder andere raambanners en stickers van beide automagazines. Op de markt van automagazines brengen wij twee bladen uit, te weten Auto & Tuning en Total Tuning. Met onze keuze en die van Roy Monden denken wij onze lezers een goed concept te kunnen bieden. De lezers kunnen, naast het altijd uitgebreide auto nieuws, ruime info over de MINI Coopers, de techniek en de stand van zaken in de strijd om de Cooper Cup van ons verwachten.”

Carlo Kuijer is van mening dat de Cup sponsoring van Auto & Tuning en Total Tuning zal bijdragen aan een nog betere naamsbekendheid van de Cooper Cup en de MINI’s.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS