Autosport NL • Autosport NL Diversen

Alle autocoureurs opgelet! Hankook Motorsports betaalt jouw Zandvoort 500 inschrijfgeld!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 18 oktober 2018 10:49

Hankook Motorsports helpt je de winter door! Bestel slicks en wij betalen jouw Zandvoort 500 inschrijfgeld. De ‘Zandvoort 500’ is al sinds jaar en dag dé start van het nieuwe Winter Endurance Kampioenschap (WEK). Hankook Motorsports grijpt deze eerste race van het spectaculaire en professionele kampioenschap en nieuwe winterseizoen aan om te laten zien dat coureurs in alle bekende autosportklasses óók in de winter op de kwaliteiten van Hankook banden kunnen vertrouwen én om iets voor zijn klanten terug te doen.

Febo Seat

Omdat Hankook overtuigd is van de kwaliteit van zijn producten, betaalt de Zuid-Koreaanse bandenfabrikant bij aanschaf van twee sets slicks en één set regenbanden het inschrijfgeld á 900 euro aan jou terug! De actie is vooralsnog alleen van toepassing tijdens de WEK race op zaterdag 24 november 2018.

Hankook

Racetyres: dé racebanden-specialist
Hankook racebanden worden in Nederland en België geleverd en geserviced door niemand minder dan bandenspecialist Racetyres B.V. van Jan Paul van Dongen. Door de jarenlange race-ervaring van Jan Paul en zijn broer Danny, weten zij als geen ander waar een band aan moet voldoen.

Racetyres kan race-teams en individuele coureurs dankzij een gigantische hoeveelheid kennis en ervaring ook meedenken en adviseren op het gebied van bandenspanning en afstelling.

Racetyres B.V. levert Hankook racebanden voor alle auto’s die in de vier divisies van het WEK deelnemen waaronder Toerwagens, GT’s en Endurance Specials. Voor alle informatie over de actie en Hankook racebanden kun je contact opnemen met;

Racetyres B.V.
Jan Paul van Dongen
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0) 6 5550 3961

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS