Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Reactie Bleekemolen over zware crash Tim Pappas: "Hij heeft al veel meegemaakt, maar nooit zoiets als dit! Altijd angstig"

Uitgegeven door Wim Boekel • 1 februari 2019 10:28 • Print artikel

Black Swan Racing, het team waarvoor Jeroen Bleekemolen uitkomt, heeft zich teruggetrokken voor de Liqui-Moly Bathurst 12 Hour. Het terugtrekken komt nadat Tim Pappas zwaar crashte tijdens de training. Door de crash raakte de Porsche 911 GT3 R van het team zwaar beschadigd. De onfortuinlijke Amerikaan werd na de crash per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis voor controle.

Jeroen Bleekemolen

Een woordvoerder van Porsche bevestigde tegenover het Amerikaanse Sportscar365 dat de coureur annex teameigenaar een blessure aan zijn rechterschouder heeft opgelopen en uit voorzorg een nacht in het ziekenhuis moet blijven. Naar verluid is Pappas stabiel. “Wanneer een auto er afgaat in Bathurst, is het vaak enorm”, reageerde Bleekemolen tegen de Amerikaanse site. “Ik ben blij dat Tim een soort van oké is. Dat is het eerste waar je aan denkt, niet de schade aan de auto. Het belangrijkste is dat hij oké is. Ik race al tien jaar met hem en hij heeft al veel meegemaakt, maar nooit zoiets als dit. Het is altijd angstig.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS