Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Corvette Racing ook tijdens de 1.000 Miles of Sebring met de Corvette C7.R aan de start

Uitgegeven door Wim Boekel • 30 januari 2019 13:03

De eenmalige deelname van Corvette Racing tijdens de 6 uur van Shanghai krijgt een vervolg. Tijdens de 1.000 Mijl van Sebring brengt het Amerikaanse merk namelijk ook de Corvette C7.R aan de start. Achter het stuur nemen Jan Magnussen, Antonio Garcia en Mike Rockenfeller plaats.

Corvette Racing

Bij SMP Racing staat Sergey Sirotkin op de lijst. De Rus moest het veld ruimen bij Williams F1 voor Robert Kubica en neemt de plaats in van Matevos Isaakyan. Isaakyan zorgde nog voor de spectaculaire crash met de BR Engineering BR1 tijdens de 6 uur van Spa. Bij het Russische team ontbreekt overigens nog de naam voor de vervanger van Jenson Button.

Wat betreft de Nederlanders zijn er geen verrassingen. Renger van der Zande rijdt in de LMP1 voor DragonSpeed. In de LMP2 komt Racing Team Nederland met Frits van Eerd, Giedo van der Garde en Ncyk de Vries aan de start en rijdt Ho-Pin Tung wederom met de Oreca van Jackie Chan DC Racing. In LMGTE Pro komt Nicky Catsburg aan de start voor BMW. Verder staan er geen verrassingen op de lijst, behalve dat ByKolles haar volledige line-up nog moet aankondigen.

Entry List 1.000 Mijl van Sebring

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS