Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule 4

Zoon van ex-F1-coureur Juan Pablo Montoya maakt zijn plannen bekend

Uitgegeven door Bart • 26 februari 2021 18:03

Prema Powerteam zet de samenwerking met Sebastian Montoya voort. De 15-jarige Colombiaanse Amerikaan, zoon van voormalig F1-coureur en Indy500-winnaar Juan Pablo Montoya, gaat net als vorig jaar in de Formule 4 rijden. Hij doet dat in het Italiaanse F4-kampioenschap en zal daarnaast nog enkele races in de Duitse ADAC F4 rijden.

Sebastian Montoya


Ondanks reisproblemen vanwege de coronapandemie kon Montoya toch een behoorlijke stempel op zijn rookieseizoen drukken. Regelmatig finishte hij in de top 5. In de winter is hij blijven karten om fit te blijven. "Ik ben heel blij dat ik weer voor Prema in de Formule 4 mag rijden. Vorig jaar heb ik enorm veel van het team geleerd en ik kijk ernaar uit om nog veel meer te leren en succesvol te zijn."

Teambaas Angelo Rosin wil graag meer van Montoya zien. "Vorig jaar had hij niet het makkelijkste rookieseizoen, maar hij heeft laten zien veel potentie te hebben. We maken goede stappen in de voorbereiding op het seizoen en kijken uit naar de actie op het circuit als we de line-up rond hebben."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS