Karting • NAB

Zondag 18 maart Pre-Season Test NFK op De Landsard

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 maart 2012 13:30

Zondag 18 maart wordt op kartbaan de Landsard in Eindhoven de Pre-Season Test van de NAB gehouden. Eerder stond deze het gehele weekend gepland, maar dit bleek niet haalbaar. De Pre-Season Test is nu op zondag 18 maart aanstaande en bestaat uit de volgende onderdelen:

�Vrije training alle klassen tussen 11.00 uur en 18.00 uur
�Inschrijving voor NK 1 tussen 12.00 uur en 17.00 uur
�Technische registratie materiaal, mogelijkheid tot weging en vragen stellen aan TC tussen 12.00 uur en 17.00 uur
�Tijdwaarneming staat gehele dag aan, sessie-uitdraaien worden afgegeven, transponders zijn eventueel te huur, indien je hiervan gebruik wilt maken moet je vooraf inschrijven.
�Professionele fotoshoot van rijders in race-tenue. Foto�s worden gebruikt in NABTV filmpjes, op de website en voor communicatie richting pers. Mogelijkheid tot aanschaf van deze professionele portret foto's voor bijvoorbeeld sponsoren. Zorg dat je je meest recente teamkleding draagt. Tijd vanaf 12.00 uur in de kantine, volgens indeling op klasse.
�Interviews met individuele rijders, samen met de foto's wordt hiermee een database gevormd voor PR, speakerinformatie etc. vergeet niet je sponsoren en prestaties hierbij te noemen! Tijd vanaf 12.00 uur in de kantine, op basis van de indeling voor de fotoshoot. Wij willen graag alle rijders verzoeken hiervoor online in te schrijven.
Circuit de Landsard is, voor zover wij begrepen hebben, het gehele weekend geopend voor vrije training. Daar wij het circuit niet afhuren kunnen wij niet garanderen dat er geen incentives of dergelijke plaatsvinden. Voor de zekerheid kun je m.b.t. de zaterdag het beste contact opnemen met de baanbeheerder op tel: 040-2052750. Je betaald de reguliere baanhuur bij het circuit, alle NFK activiteiten zijn verder kosteloos (behalve evt. transponderhuur).

Inschrijven
Om in te schrijven voor de Pre-Season Test en/of voor het Nederlands Kampioenschap Karting 2012 kun je alleen gebruik maken van onze online inschrijfmodule. Om deze module te kunnen gebruiken, moet je eerst een account aanmaken op deze website. Alle 2011 accounts zijn verwijderd, iedereen moet dus een nieuw account aanmaken. Ga hiervoor rechtsboven naar login en registreer als nieuwe rijder. Na het invullen van je gegevens en het verzenden van het formulier ontvang je een activatie-link. Na ontvangst van de eenmalige inschrijffee van � 100,- wordt je account geactiveerd en kun je online inschrijven via een nieuwe knop linksboven in het menu. Voor het online inschrijven moet je een kopie van paspoort en licentie en een recente pasfoto uploaden, zorg dat je die bestanden dus op je computer hebt staan. Een inschrijving wordt pas verwerkt nadat de betaling binnen is.

Kijk HIER voor alle informatie!

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS