Autosport Internationiaal Singleseaters • Duits Formule 3

Win een clinic met Formule 3-coureur Indy Dontje

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 maart 2014 11:54

Zaterdag 8 en zondag 9 maart organiseert Kartcentrum Lelystad op Airport Lelystad de eerste Nederlandse kartbeurs. In twee hallen van A.I.S. Flight Academy (Flamingoweg 20, Lelystad) komen alle kart handelaren, teams, tuners, organisatoren bijeen om hun noviteiten te tonen. Dit wordt een jaarlijks terugkerend evenement als start van het nieuwe kartseizoen. Wie zich deze week nog aanmeldt voor de gratis entreekaarten maakt kans op een clinic karten van Formule 3-coureur Indy Dontje voor vier personen op de nieuwe baan in lelystad.

kartbeurs Lelystad

De beurs is behalve voor reeds actieve karters en officials ook interessant voor personen (van alle leeftijden) die kennis willen maken met de kartsport. Hier krijg je alle informatie die je over de kartsport wilt zien en horen. Er is de ook de mogelijkheid om karts die de handelaren/teams tonen te testen op het nabijgelegen vernieuwde circuit van Kartcentrum Lelystad. Er rijdt de gehele dag een gratis pendeldienst tussen de beurshallen en het circuit (3 minuten rijden).

Tijdens de kartbeurs zijn er ook vele prijzen te winnen. Er is een wedstrijd waarbij iedereen zowel op een racesimulator als op het circuit de snelste rondetijd kan proberen te rijden. Daarnaast worden er onder de bezoekers die zich ingeschreven hebben via de website of Facebook diverse prijzen verloot. Er zijn vele speciale aanbiedingen op de kartbeurs, waaronder gebruikte karts tegen aantrekkelijke prijzen.

Gedurende de kartbeurs worden diverse exposanten geïnterviewd en presenteren teams hun nieuwe rijders. Bij de beurshallen wordt tevens een kartbaantje uitgezet voor kinderen van 5 tot 8 jaar die hier hun eerste rondje op een kart kunnen rijden.

De toegang voor de bezoekers is gratis indien men zich aanmeld via: (www.facebook.nl/kartbaanlelystad) of via de website (http://www.kartcentrumlelystad.nl/registreren-kartbeurs-2014). Schrijf je je deze week nog in, dan maak je kans op een gratis clinic voor vier personen van Formule 3-coureur Indy Dontje op de nieuwe baan van KCL. De winnaar krijgt persoonlijk bericht!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS