Autosport Internationaal Toerwagens • Supercars

UPDATE: Line-up SuperCar Sunday - TT-Circuit Assen

Uitgegeven door HJ van Keulen • 4 juni 2024 13:20

SuperCar Sunday op TT-Circuit Assen! Wil je JoŽl Beukers in actie zien met zijn gouden A1GP? Mis het niet op SuperCar Sunday! Daarnaast heeft SuperCar Sunday een toffe update voor eigenaren van Supercars en ook een nieuwe supercar in de line-up: de exclusieve Ferrari F12 Novitec N-Largo S. Bereid je voor op een onvergetelijk evenement!

SuperCar Sunday Line-Up Update

Naast de eerdere aankondigingen van de Ferrari 812 Competizione en de Porsche Techart GT, hebben we nu serieuze aanvullingen op onze line-up: de Ferrari 812 GTS Novitec N-Largo S en de Ferrari F12 Novitec N-Largo S, een extreem zeldzame en gelimiteerde editie van de F12berlinetta met slechts 11 exemplaren wereldwijd, en voor de liefhebbers van supercars van eigen bodem presenteren we de Spyker Laviolette.


Ferrari F12 Novitec N-Largo S

SuperCar Sunday Line-Up Update

De Ferrari F12 Novitec N-Largo S is een extreem zeldzame en gelimiteerde editie van de F12berlinetta, met slechts 11 exemplaren wereldwijd. Getuned door Novitec Rosso, beschikt deze supercar over een breed carrosseriekit van carbon fiber, een opgewaardeerde 6.3-liter V12-motor met 781 pk, een speciaal uitlaatsysteem, en high-performance velgen en banden.

De N-Largo S biedt indrukwekkende prestaties, een topsnelheid van meer dan 350 km/u en een 0-100 km/u acceleratie in ongeveer 3 seconden, wat het een droomauto maakt voor liefhebbers van exclusieve supercars.


Ferrari 812 GTS Novitec N-Largo

SuperCar Sunday Line-Up Update

De Ferrari 812 GTS NOVITEC N-LARGO is een exclusieve cabriolet met een breedcarrosserie en volledig carbon design, gelimiteerd tot 18 exemplaren. Met een vermogen van 840 pk, een topsnelheid van 345 km/u en een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 2,8 seconden, biedt deze supercar ongeŽvenaarde prestaties en luxe.


JoŽl Beukers en de Gouden A1GP op SuperCar Sunday!

SuperCar Sunday Line-Up Update

Wil je JoŽl Beukers in actie zien met zijn spectaculaire gouden A1GP? Zorg dan dat je een plekje op de tribune hebt tijdens het eerste blok van 11.45 - 12.15 uur. Ook zijn team zal aanwezig zijn voor deze adrenalinevolle ervaring.


Spyker Laviolette

SuperCar Sunday Line-Up Update

De Spyker C8 Laviolette is een van de meest unieke supercars gebouwd in in ons koude kikkerlandje. De Spyker vertegenwoordigt een verfrissende kijk op de bekende supercarformule. Een stukje Hollandse trots waar wij als organisatie wel warm voor lopen.


Supercar Eigenaren - Gratis op de SuperCar Paddock

SuperCar Sunday Line-Up Update

Ben je de trotse eigenaar van een supercar? Meld je dan aan voor gratis parkeren op de supercar paddock door te mailen naar [email protected]. Voor 50 euro ontvang je een speciaal parkeerticket, maar vergeet niet een entreeticket aan te schaffen.

Mis deze kans niet om enkele van de meest exclusieve en krachtige auto's ter wereld van dichtbij te bewonderen en te ervaren tijdens SuperCar Sunday.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS