Formule 1

TIJDSCHEMA JACKís Casino Racing Day: van F1 met Red Bull Racing tot auto- en motorsport en karting

Uitgegeven door Bas Kaligis • 6 augustus 2022 08:02 • Print artikel

Dit weekeinde vindt op het TT-circuit van Assen het grootste gecombineerde auto-, motorsport- en kartrace-evenement van Europa plaats in de vorm van de JACKís Casino Racing Day. De fans kunnen op zaterdag 6 of zondag 7 augustus genieten van races en demonstraties vanaf de beroemde TT-tribunes.

TIJDSCHEMA JACKís Casino Racing Day: van F1 met Red Bull Racing tot auto- en motorsport en 'Superkarts


Naast motorraces en de Superkarts is er veel autosport met de Porsche Carrera Cup Benelux, Ford FiŽsta Sprint Cup, Mazda MX-5 Cup, MAXX Formula, NKHTGT & Triumph Competition en de Supercar Challenge. Als klap op de vuurpijl is er een F1-demo tijdens de ĎRed Bull Showruní verzorgd door Oracle Red Bull Racing en 13-voudig Grand Prix-winnaar David Coulthard.

TIJDSCHEMA JACKís Casino Racing Day: van F1 met Red Bull Racing tot auto- en motorsport en karting:

Zaterdag 6 augustus 2022
08:20 08:45 25 min Benelux Trophy Qualifying 2
08:55 09:15 20 min Mazda MX-5 Cup Qualifying
09:23 09:53 30 min MAXX Formula Free practice 1
10:01 10:36 35 min Porsche Carrera Cup Benelux Qualifying
10:44 11:04 20 min Ford FiŽsta Sprint Cup Qualifying
11:22 11:42 20 min Dutch GP Superkarts Race 1
12:00 12:30 30 min Mazda MX-5 Cup Race 1
12:38 13:08 30 min MAXX Formula Qualifying 1
13:16 13:56 40 min Demonstrations
14:11 14:41 30 min NKHTGT & Triumph Competition Race 1
15:04 15:39 30 min +1L Porsche Carrera Cup Benelux Race 1
15:57 16:27 30 min Ford FiŽsta Sprint Cup Race 1
16:45 17:05 20 min MAXX Formula Race 1
17:23 18:23 60 min Supercar Challenge Race 1
18:31 18:56 25 min Formula 2-Seater

Zondag 7 augustus 2022
08:15 08:35 20 min Dutch GP Superkarts Race 2
08:53 09:23 14 laps Benelux Trophy Race 1
09:43 10:13 30 min NKHTGT & Triumph Competition Race 2
10:21 10:41 20 min Maxx Formula Qualifying 2
10:59 11:29 30 min Ford FiŽsta Sprint Cup Race 2
11:37 11:44 7 min Demonstrations
11:59 12:34 30 min +1L Porsche Carrera Cup Benelux Race 2
12:42 13:37 55 min Demonstrations
13:52 14:52 60 min Supercar Challenge Race 2
15:10 15:30 20 min Dutch GP Superkarts Race 3
15:48 16:08 20 min Maxx Formula Race 2
16:28 16:58 30 min Mazda MX-5 Cup Race 2
17:16 17:46 14 laps Benelux Trophy Race 2
17:54 18:39 45 min Formule 2-Seater

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS